2011-03-28

Nu är det vår!

Imorgon, 29 mars, har vi bokslutsberedning med kommunstyrelsen. Det är ett säkert vårtecken, så gott som något annat. Tror vi alla letar efter minsta ursäkt nu för att bekräfta vårens ankomst o bli av med snön. Förutom ett bokslut för 2010 så kommer vi också besluta om att delta i ett LEADER-projekt om att ta fram en utvecklingsplan för Borghamn-Skedet-Rogslösa. Detta ska förhoppningsvis ge oss bättre underlag för hur vi kan utveckla vår landsbygd till ett attraktivt område för turism, boende och näringsverksamhet.

Idag har vi haft ärendeberedning inför nästa KS-möte, den 13 april. Vi kommer få besök av trafikverket angående information om en framtida turistvägsutveckling och från Motala VA/Vatten angående avloppsledning till Motala. Båda aktuella och intressanta ämnen som säkert kommer hälsa på flera gånger under de kommande åren.

Vi kommer besvara medborgarmotion samt partimotion angående omfarten och framförallt kommer vi föreslå fullmäktige att söka återinträde i Samordningsförbundet, något som vi protesterade våldsamt mot att vi skulle gå ur för något år sedan. Kul när man kan vara med och ställa saker till rätta igen.

Detta och mycket mer den 13 april. Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar